Domigodel april

Beste ouders, leden en sympathisanten

Er staat weer een nieuwe maand voor de deur! Voor we hieraan beginnen willen we nog even terugblikken naar maart! Ons Kiekefeest was weer super geslaagd, iedereen heeft zich super hard geamuseerd en zijn buikje goed rond kunnen eten. Ook de paaseieren verkoop was weer een groot succes, we willen jullie enorm bedanken voor jullie bijdrage en de Mastworp voor de organisatie!

In april vinden de leefweken plaats voor de oudste takken. Vrijdag 26 april vindt ook weer de jaarlijkse voetbal clash plaats tegen de Chiro van Schilde. De derby vindt plaats op de velden van ’s Graevenwezel – Schilde (Rozenhoek), iedereen is welkom om ons top team mee aan te moedigen! De dag erna, 27 April, organiseren de Givers een spaghettislag ten voordele van hun buitenlandse kampen. Ook hier nodigen we jullie graag voor uit! Meer info kan u vinden op onze website of de socials!

Geniet allemaal nog van de voorlaatste maand van het scoutsjaar, dan is het stilletjes aan al uitkijken naar de kampen!

Scouteske groeten,