Domigodel maart

Beste ouders, leden en sympathisanten,

De maand februari zit er alweer op. Wij hopen dat de takken die al op weekend geweest zijn het super leuk hebben gehad! Ook de paaseierenverkoop is deze maand van start gegaan en gaat verder in de maand maart. Allemaal dus nog super goed verkopen, want de deadline staat op 10 maart.

De maand maart kan nu van start gaan en deze staat bij ons op de scouts voor 1 heel belangrijke activiteit… 16 maart is het namelijk tijd voor HET KIEKEFEEST! Overdag zal er een super leuke activiteit voorzien worden, waarna je kan aanschuiven aan tafel en genieten van lekkere kip. Om de avond af te sluiten volgt er nog een super tof feestje. Je kan je hiervoor inschrijven via de inschrijflink in de mail die iedereen gekregen heeft, of via de link op de facebook pagina. Met hoe meer we allemaal aanwezig zijn, hoe leuker we samen het kiekefeest kunnen maken, dus zeker inschrijven!

Naast het kiekefeest zijn er natuurlijk ook nog andere vergaderingen in de maand maart en ook daar gaan we samen weer een fantastische tijd van proberen maken. De laatste takken gaan nog op weekend de eerste week en ook hun wensen wij enorm veel plezier!

Wij hopen jullie allemaal te zien op het kiekefeest en hebben er al zin in om weer een zalige scoutsmaand te beleven met iedereen!