Domigodel december

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Nu de maand november voorbij is hebben we weer een drukke, maar zeker geen mindere maand achter de rug!
Het groepsweekend is voorbij dit jaar. Het was naar jaarlijkse gewoonte weer koud en regenachtig, maar Scouts Schilde kan hier wel tegen! Het was een weekend vol toffe spelletjes, lekker eten en weer ontelbaar veel herinneringen om over te praten. Ook de mastworp organiseerde een gezellige drink voor de ouders na het vertrek, DANKJEWEL!
In de maand december zal onder andere Sinterklaas langskomen en is het ook weer tijd voor een kerstfeestje met je eigen tak. Hoe beter de laatste vergadering van 2023 afsluiten dan met de jaarlijkse kerstfeestjes.
Met deze maand sluiten we 2023 af en is de leidingsploeg er weer helemaal klaar voor om 2024 in te zetten!
Tot in januari lieve scouties!