Domigodel november

Domigodel november

Beste ouders, leden en sympathisanten
De eerste maand scouts zit er weer op en we gaan de tweede maand van het nieuwe scoutsjaar tegemoet.
Er staan een aantal super leuke activiteiten op de planning! Naar jaarlijkse gewoonte verkopen we terug stiften, chocolade, wenskaarten… en nog meer… allemaal in teken van het goede doel, de 11-11-11 actie.
Er is zelfs nog meer goed nieuws… In november gaan we op groepsweekend! Alle takken vertoeven zich naar de Brink. De jongere takken gaan met de bus en de oudere takken wagen zich tot hun innerlijke sportieveling en vertrekken met de fiets! Het belooft een top weekend te worden. Verdere info kunnen jullie al terugvinden in de mailbox. Schrijf je snel in!
Ook deze maand is de leiding er weer helemaal klaar voor!
Tot dan!
De groepsleiding