Domigodel oktober

Domigodel oktober

Beste ouders, leden en sympathisanten.

Hopelijk hebben jullie allemaal even hard genoten van de overgang als wij! Wat was het weer een fantastische start van het scoutsjaar. Laten we er samen voor zorgen dat het hele jaar even leuk mag zijn!

Met een nieuw jaar komt ook een nieuw groepsleiding team. Magali en Ella blijven en Alexander zal ons team dit jaar aanvullen. Ella zit een half jaartje in het buitenland dus zal Fien nog even haar afwezigheid invullen. Wij kijken met het hele team enorm uit naar het jaar en alle leuke momenten en herinneringen die gecreƫerd gaan worden. Niet te vergeten dat iedereen altijd met al hun vragen bij ons terecht kan!

Deze maand is het weer een nieuwe start met nieuwe leiding. Hopelijk kan iedereen elkaar al goed leren kennen en wordt het jaar ingezet met al leuke vergaderingen. Zoals het nieuwe thema geldt, blijft spelen heel belangrijk maar ook de juiste plekken vinden, respect hebben en inventief zijn. Wij hopen dat dit jaar goed te kunnen invullen in onze scouts.

Op een fantastisch jaar!

De groepsleiding