Domigodel januari

Domigodel januari

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Wij willen jullie eerst en vooral een prettig nieuwjaar wensen! Dat het een jaar mag zijn vol nieuwe avonturen, veel gekke scouts verhalen en veel plezier samen! We vliegen het nieuwe jaar in met een kleine aanpassing tijdens de vergaderingen. In januari heeft het grote deel van de leiding examens, iedereen doet er natuurlijk alles aan om te komen maar als dit niet lukt zullen de jins inspringen en een handje helpen. Zo doen ze ervaring op voor de volgende jaren en kunnen we nog met genoeg leiding geven zodat de vergaderingen zeker door kunnen gaan.

We hopen jullie ook dit jaar week vaak terug te zien, dat het weer een zalig jaar boordevol leuke scouts herinneringen mag worden!

met scouteske groeten, de groepsleiding