Domigodel december

Beste ouders, leden en sympathisanten

November zit er alweer op en het was weer een fantastische maand. Het groepsweekend was een succes zoals altijd en ook de mastworpdrink was heel fijn.

Zo beginnen we al aan de derde maand van dit jaar. Ook hier staan weer een paar fantastische vergaderingen gepland. Hoe beter de laatste vergadering van 2022 afsluiten dan met de jaarlijkse kerstfeestjes. Een lekker gezellige vergadering met cadeautjes, muziek en lekkere snackjes. Maar niet te vergeten, tijdens de eerste vergadering komt natuurlijk sinterklaas langs op onze scouts! Zijn jullie zeker allemaal wel braaf geweest?

En met deze maand sluiten we 2022 af en zijn wij met de hele leidingsploeg klaar om samen 2023 in te zetten. Tot in januari!

De groepsleiding.