Domigodel november

Beste ouders, leden en sympathisanten
De eerste maand scouts zit er weer op en we de tweede maand van het nieuwe scoutsjaar tegemoet.
Er staan een aantal super leuke activiteiten op de planning! Naar jaarlijkse gewoonte verkopen we terug stiften, chocolade, wenskaarten… en nog meer… allemaal in teken van het goede doel, de 11-11-11 actie. Daarnaast zal er een leuke namiddag activiteit georganiseerd worden door de leiding met aansluitend een drink van de mastworp. Kom zeker eens een kijkje nemen voor een fris pintje of een lekker frisdrankje! Er is zelfs nog meer goed nieuws… Ook in november gaan we op groepsweekend! Alle takken vertoeven zich naar de Brink. De jongere takken gaan met de bus en de oudere takken wagen zich tot hun innerlijke sportieveling en vertrekken met de fiets! Het belooft een top weekend te worden. Verdere info volgt nog per mail.
Ook deze maand is de leiding er weer helemaal klaar voor!
Tot dan!