Domigodel oktober

Groepsleidingwoordje oktober 2022

Beste ouders, leden en sympathisanten

We zijn weer heel blij om terug te zijn! Na een fantastisch groepskamp en een geslaagde overgang achter de rug te hebben, zijn we allemaal weer opgewarmd voor een nieuw scoutsjaar. We willen de mastworp dan ook nog eens extra hard bedanken voor de goede zorgen tijdens de overgang en de BBQ op het einde van het groepskamp!

Ook dit jaar zal weer onvergetelijk worden. We kijken nu al uit naar een lekker kiekefeest, een zalig groepsweekend en een avontuurlijk kamp!

Alle takken hebben nu nieuwe leidingsploegen gekregen, zo is ook het groepsleidingsteam veranderd. Fien en Marion doen voort als ervaren groepsleiding, zij worden vergezelt door Magali en Ella. Wij zullen er alles aan doen om het scoutsjaar in goede banen te leiden, jullie kunnen dan ook altijd bij ons terecht met vragen via mail!

Tot op de scouts, voor een fantastisch scoutsjaar met weer nieuwe herinneringen!