Domigodel mei

Domigodel mei

Beste leden, ouders, leiders en sympathisanten,

We zijn inmiddels aangekomen aan de laatste maand van het reguliere scoutsjaar. Onze leidsters en leiders zijn ontzettend gemotiveerd om voor de laatste keer een fantastisch programma te voorzien voor onze geliefde leden. Deze maand zal er een kampinfoavond georganiseerd worden waarin alle belangrijke informatie gegeven zal worden met betrekking op ons groepskamp. Meer details zullen later medegedeeld worden. Via deze weg hadden we jullie graag bedankt voor de massale opkomst en de steun die onze voetballers genoten tijdens de jaarlijkse voetbalclash tegen onze concullega’s van Chiro Giedo uit Schilde. Het mocht jammer genoeg niet zijn, maar volgend jaar zullen we hoe dan ook opnieuw alles uit de kast halen om de trofee naar onze lokalen te halen. Dikke proficiat aan de deelnemende leiders en leden. We zijn als scoutsgemeenschap ontzettend fier op jullie sterke prestatie. 

Een stevige linker,

De groepsleiding