domigodel maart

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Ondertussen zijn we al begonnen aan de maand maart. Wat gaat de tijd toch rap! Deze maand wordt echt wel extra leuk. Niet alleen voor alle leden, maar ook voor de ouders. Deze maand hebben we super leuke dingen gepland zoals het kiekefeest en familiedag. 12 maart gaat ons kiekefeest door. Overdag zal er een leuk spel georganiseerd worden voor jong en oud en ’s avonds kunnen we gezellig kip eten, een drankje drinken en een dansje placeren. De laatste zondag van deze maand sluiten we af met een familiedag. Opnieuw kunnen de mama’s en papa’s mee naar de scouts komen en eens een keertje mee komen doen tijdens een echte vergadering. Wie kan er het beste lopen, sjorren, klakkebuizen…? Kom jezelf zeker bewijzen! De leiding staat al klaar om er een knotsgekke vergadering van te maken… We sluiten de dag vervolgens ook af met een drankje en iets kleins om te eten. De mastworp voorziet van alle lekkere dingen, dus vergeet zeker geen centje mee te nemen. Naast al deze leuke evenementen zijn we deze maand ook nog bezig met onze paaseitjesverkoop. De tak die het meeste verkoopt krijgt een leuke verwendag op kamp, dus bel zeker aan bij de buren of vraag eens aan de familie. Hopelijk hebben jullie even veel zin in deze maand als wij, want we maken er een knaller van!

Stevige linker,

De groepsleiding (Wout, Fien, Dries, Rafaël en Marion)