Domigodel april

Domigodel april

Groepsleidingswoordje 

Beste leden, ouders en sympathisanten, 

Voorbije maand organiseerden de scouties het geweldige kiekenfeest! Wat een top editie, als leiding kunnen we trots terugblikken op ons harde werk! Maar… Het had niet mogelijk geweest zonder onze geliefde stam. Bij deze krijgen ze nog maar eens een dikke DANKU van de hele leidingsploeg. Ook onze familiedag was weer een groot succes. Ouders en leden die samen alles geven in een bosspel, wat een prachtig zicht! Het voelde terug als 1 grote familie op onze scouts. 

De voorlaatste maand scouts gaat van start en wij hebben er weer enorm veel zin in! In april kunnen we goed weer verwachten dus dat betekent: extra speelplezier! 

Buiten onze wekelijkse vergadering zijn er deze maand nog een aantal leuke evenementen gepland. Op 29 april om 19u30 zal de legendarische voetbalclash doorgaan. Kom zeker kijken en moedig onze scouties aan om te winnen van de Chiro. Zullen we onze winstreak verder kunnen zetten na een pauze van 2 jaar? Deze wedstrijd wordt gespeeld op het voetbalveld Rozenhoek in Schilde. De jins trekken deze zomer naar Montenegro, maar om hun kas te spijzen blijven ze nog even hier om een spaghettislag te organiseren op onze scouts op 30 april. Kijk uit naar een facebook event of in uw mailbox om in te schrijven.

Stevige linker,

De groepsleiding (Wout, Fien, Dries, Rafaël en Marion)