domigodel januari

Beste leden, ouders en sympathisanten,

De afgelopen maand zijn de verschillende leidingsploegen erin geslaagd om voor alle takken toch een waardig kerstfeest te organiseren binnen de mate van het mogelijke, waarvoor dank! Hopelijk hebben jullie allemaal zalige feestdagen achter de rug, samen met familie en vrienden. Bovendien hopen we dat onze oudere leden goede proefwerken afgelegd hebben en met trots kunnen terugkijken naar deze periode die ongetwijfeld soms moeilijk en zwaar was. Ongeacht het resultaat zijn wij in ieder geval bijzonder fier op jullie!

Toch zijn er nog enkele belangrijke mensen op onze scouts die hun examens in januari nog moeten afleggen: de leiding. Daarom zullen jullie hen minder zien de komende maand op de scouts en zullen zij geregeld vervangen worden door jins, oud-leiders of andere stammers. Niet getreurd, jullie zijn in ervaren en goede handen! Bovendien zal er altijd iemand van de vertrouwde leiding aanwezig zijn, dus je zal ze niet volledig hoeven te missen. Wij wensen alle leidsters en leiders veel moed en succes met hun proefwerken!

We sluiten dit jaar, dat wederom ‘bijzonder’ te noemen is, af met een positieve noot: de gemeente Schilde heeft beslist om de Witte Kerk en de daarbij horende gronden te kopen, waaronder onze lokalen en ons terrein. Zo is de toekomst van onze scoutswerking op die geweldige plek verzekerd. Graag uiten we via deze weg onze oprechte dankbaarheid aan het gemeentebestuur van Schilde om rekening te houden met onze prachtige scouts.

Gelukkig 2022!

Groepsleiders Fien, Marion, Wout, Rafaël en Dries