Domigodel december

Domigodel december

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Voorbije maand organiseerde de mastworp een super gezellige namiddag drink! Zoals gewoonlijk was het weer een succes. Kon je er niet bij zijn? Geen stress, in februari zal de mastworp opnieuw een leuke drink voorzien! Als leidingsploeg zijn we dankbaar dat we altijd op hen kunnen rekenen! Ook kunnen we met een enorme glimlach terug kijken naar ons groepweekend, wat een top-editie! De laatste maand van het jaar is aangebroken en er staan nog een aantal leuke vergaderingen op de planning! We krijgen bezoek van Sinterklaas en Pieten, zij komen helemaal vanuit Spanje! Daarnaast vieren we samen kerst en worden we verrast door een tof cadeautje! We kijken er naar uit om jullie terug te zien!

 

Een stevige linker, De groepsleiding Marion, Rafael, Wout, Dries en Fien