Domigodel Oktober

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Nu de overgang achter de rug is, is het tijd om er keihard tegenaan te gaan in het nieuwe scoutsjaar. Regels omtrent corona zijn weggehaald voor jeugdbewegingen, dus kunnen we weer ongestoord spelen en ravotten. Als er toch nog iets zou veranderen, zullen we dit zeker communiceren. We zullen dit jaar weer kunnen uitkijken naar onze o zo geliefde evenementen: groepsweekend, kiekefeest, familiedag,… het is dit jaar ook een groepskamp, alle takken zullen dus op 1 groot terrein op kamp gaan, de ene groep al wat langer dan de andere.

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe groepsleiding. Het oude groepsleiding team wordt bijna volledig vervangen, enkel Wout blijft voor minstens nog een jaartje. Voor de rest verwelkomt de scouts Marion, Dries, Fien en Rafaël als groepsleiding. Wij willen dit jaar ervoor zorgen dat iedereen zich zo betrokken mogelijk voelt op onze scouts, om zo onze scoutsband terug te versterken.

Het belooft een spetterend jaar te worden,
Tot op de scouts!