Domigodel April

Beste ouders, leden, sympathisanten,

Het is weeral april, het scoutsjaar vliegt erdoor aan hoog tempo. Één voordeel is wel dat het weer zal beteren, dus buiten spelen is nog leuker! Ondanks de corona doen we er alles aan om de scoutswerking verder te zetten zodat leden en leiding wat afleiding hebben op zondag. Bubbels van 10 mogen buiten activiteiten hebben, helaas nog steeds geen overnachtingen, dus weekends en leefweken gaan niet kunnen doorgaan. De kampen gaan hoogstwaarschijnlijk wel doorgaan, dus daar kunnen we al over beginnen dromen.

In de eerste week van de paasvakantie organiseren we de Kiekewandeling, een poging om de kiekefeest sfeer toch tot bij jullie te brengen. Het is een wandeling met verschillende checkpoints met opdrachtjes, raadsels, tips…. We bieden ook een “wandelpakket” aan, met versnaperingen en een drankje om het wandelen nog aangenamer te maken.

Voor zij die een nieuwe das nodig hebben, ze zijn eindelijk aangekomen. Je kan er op de scouts een kopen bij de leiding voor €12. Wat is er niet leuker dan een nieuwe das? (niets 😊 )