Domigodel Maart

Domigodel Maart

Lieve ouders,

Februari was een maand vol herenigingen, ijsplezier en eerste zonnestraaltjes. In maart hopen we deze trend zeker verder te zetten tijdens onze vergaderingen in bubbeltjes van 10!

In een corona-vrij jaar denkt u bij het horen van ‘maart’ vast automatisch aan ons legendarische Kiekefeest. Omdat we dat dit jaar zeker niet zomaar willen laten passeren, werken we op dit moment met ons team aan een coronaproof en actief alternatief! 😊 Zo proberen wij om met en voor onze fantastische scoutsfamilie toch een gevoel van samenzijn te creëren. 😉 Volg dus zeker onze sociale media kanalen om zo heel binnenkort op de hoogte te worden gebracht van ons evenement!

Ook in maart blijven wij werken met inschrijvingen via Doodle. Deze werden verstuurd in jullie takgroepjes op Whatsapp of Messenger. Vergeet deze dus zeker niet in te vullen. Ook blijven ook wij vragen om slechts 1 hobby te kiezen voor deze maand, om zo weinig mogelijk verschillende bubbels te creëren. Wij rekenen hiervoor op jullie medewerking.

De leiding staat alvast te springen om eraan te beginnen!

Stevige linker,

De groepsleiding