Domigodel November

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Het is weeral november! Dit is normaal gezien de maand van het zeer geliefde groepsweekend, maar helaas denkt corona hier anders over. We zijn door de nieuwe maatregelen genoodzaakt het weekend af te lassen. Gelukkig houdt dat ons niet tegen om er alsnog een spetterende maand van te maken!

We hopen dat alle leden hun draai wat beginnen te vinden in de nieuwe groepen. Ons leidingsteam is alvast super enthousiast om mega toffe activiteiten in elkaar te steken zodat iedereen even kan ontsnappen aan het coronamonster. Wij scouts en gidsen gaan ervoor!

Het is dit jaar ook het jaar van de buitenlandse kampen, dus dat betekent dat de givers (gidsen en verkenners) en de jins op zoek zijn naar jobkes en andere manieren om hun kamp te financieren.

Heeft u hulp nodig met iets? Mail gerust eens naar verkenners@scoutsschilde.be , gidsen@scoutsschilde.be of jins@scoutsschilde.be . Het moet wel corona- proof kunnen gebeuren, zoals in de tuin werken, helpen verhuizen, auto’s wassen, … Laat maar weten, ze helpen graag!

Maak er een leuke maand van.

Een stevige (gedesinfecteerde) linker,