Domigodel Maart

Beste ouders, leden, leiding en sympathisanten,

De maand februari is voorbijgevlogen. Maar niet getreurd. In maart zijn er weer leuke activiteiten in het vooruitzicht! Eerst en vooral willen wij jullie van harte welkom heten op de kaas- en wijnavond van de jins op zaterdag 7 maart. De opbrengst van deze gezellige – en lekkere – bijeenkomst gaat volledig naar hun buitenlands kamp naar Servië deze zomer! Daarnaast vinden in het weekend van 20-22 maart de districtsactiviteiten plaats voor alle takken. Hierbij kunnen onze leden kennis maken met mensen van verschillende scouts uit de omgeving en eens zien hoe het er daar aan toe gaat! Meer informatie hierover vinden jullie in het programma van de takken. Last, but not least, zoals ze wel eens zeggen, sluiten wij maart af met een knaller van formaat: het jaarlijkse Kiekefeest! Ook dit jaar zijn jullie welkom op zaterdag 28 maart op onze scouts voor een lekker kippetje en een feestje! Dit jaar zal er geen loopwedstrijd plaatsvinden, maar worden er activiteiten georganiseerd waar ook de niet fervente lopers aan mee kunnen doen J. Daarna eten we gezellig samen en gooien we de benen los. Meer informatie over het evenement en de inschrijvingen krijgen jullie per mail. Wij kijken er alvast naar uit!

Ten slotte herinneren wij jullie ook graag aan onze paaseitjesverkoop dit jaar. De Mastworp heeft lekkere eitjes voorzien en de tak die het meeste verkoopt, krijgt een verrassing! Zakjes met een mix van melkchocolade, witte en pure chocolade zijn verkrijgbaar voor €6, gevulde paaseitjes voor €7. De verkoop loopt deze maand ten einde, dus haast jullie J.

Wij wensen jullie een fijne maand toe en zien jullie graag op het Kiekefeest! Tot dan!

Voor meer informatie kan de Domigodel overal en altijd geraadpleegd worden via onze website: www.scoutsschilde.be en kan je ons steeds contacteren via groepsleiding@scoutsschilde.be.

Een stevige linker,

de groepsleiding