Domigodel Februari

Beste ouders, leden, leiding en sympathisanten,

Nu de leidingsploeg bekomen is van hun examenperiode kunnen we het jaar 2020 weer op volle kracht inzetten. Want ook deze maand hebben de takken weer leuke vooruitzichten.

Zoals u wellicht verder in dit programmaboekje gaat lezen, kunnen de jongere takken deze maand uitkijken naar hun langverwachte tak-weekend. Deze geweldige weekends boordevol fun vinden voor de kapoenen, kabouters en welpen plaats tijdens het weekend van 14 tot 16 februari. Voor de Jonggivers vindt dit plaats tijdens het weekend van 28 februari tot 1 maart.

Verder willen wij jullie uitnodigen op de kaas- en wijnavond op 7 maart, georganiseerd door onze eigen jins. Tijdens de maand februari worden de inschrijvingen officieel geopend.

Verder rest ons alleen alle leden een leuke maand vol plezier te wensen. Voor meer info kan de Domigodel overal en altijd geraadpleegd worden via onze website: http://www.scoutsschilde.be/.

Je kan ons steeds contacteren via groepsleiding@scoutsschilde.be voor vragen, opmerkingen of idee├źn.

Een stevige linker,

Sam, Roan, Hannah en Michiel, de groepsleiding