Domigodel Januari

Beste ouders, leden en leiding en sympathisanten,

Eerst en vooral sfeervolle feestdagen gewenst en alle geluk in het nieuwe jaar. Wij staan ook dit jaar weer klaar om er met ons team een knaller van te maken.

Even een kort overzicht van de evenementen die dit werkingsjaar nog plaatsvinden. We beginnen met leuk nieuws voor de kapoenen, welpen en kabouters. Zij vertrekken het weekend van 14, 15 en 16 februari op weekend. Niet getreurd, tijdens het weekend van 28, 29 februari en 1 maart zijn de jong-givers aan de beurt. Op 6 maart is iedereen alvast uitgenodigd op onze overheerlijke kaas en wijn avond georganiseerd door de jins. Dit zou wel eens het ideale voorproefje kunnen zijn voor ons voornaamste evenement dit jaar: Het Kiekefeest, dat dit jaar plaatsvindt op 28 maart. Wij hopen dat jullie er even veel zin in hebben als wij zelf!

Een 2e belangrijke mededeling voor deze maand is dat het overgrote merendeel van onze leidingsploeg deze maand examens heeft. Maakt u zich geen zorgen, er vinden alsnog scoutsvergaderingen plaats. Deze worden gedurende januari ondersteund door onze volgende generatie leiding, de jins.

Je kan ons steeds contacteren via groepsleiding@scoutsschilde.be voor vragen, opmerkingen of idee├źn.

Een stevige linker,

Sam, Roan, Hannah  en Michiel, de groepsleiding