Domigodel December

Beste ouders, leden en leiding,
De laatste maand van dit kalenderjaar is weer aangebroken. Dit betekent natuurlijk dat we weer kunnen uitkijken naar enkele leuke evenementen op de scouts zoals de aankomst van Sinterklaas en de kerstfeestjes. Ook maken wij u er graag op attent dat de leidingsploeg tijdens deze maand hard aan het studeren is voor hun examens.

U kan zich dus verwachten aan enkele avondactiviteiten alsook een namiddagactiviteit op 22 december. Deze wordt gevolgd door de eerste editie van de winterborrel, georganiseerd door onze eigen mastworp. Tijdens deze activiteiten kan het al eens koud zijn, daarom willen wij nog eens benadrukken dat warme kleren (een lange broek mag dus) een must zijn.
Tot slot zouden wij nog graag even uitleggen hoe onze ledenstop werkt, aangezien hier enkele vragen rond binnengekomen zijn. Wij hanteren voor het vlotte verloop van het werkingsjaar een maximumaantal van 40 leden per groep. Voorlopig hebben enkel de kapoenen dit aantal bereikt. Dit betekent dus dat leden die zich nieuw willen inschrijven op een wachtlijst belanden. Anderzijds heeft dit ook tot gevolg dat we de inactieve leden ook proberen te filteren uit de groep. Als leden tot 3 maal toe zonder geldig excuus niet aanwezig zijn, wordt er een laatste waarschuwing gestuurd naar de ouders. Dit zodat we geregeld plaats kunnen maken voor nieuwe leden. Broertjes en zusjes van reeds actieve leden komen op een aparte lijst zodat zij een voorrang kunnen genieten.

De domigodel kan overal en altijd geraadpleegd worden via onze website: http://www.scoutsschilde.be/.
Je kan ons steeds contacteren via groepsleiding@scoutsschilde.be voor vragen, opmerkingen of idee├źn.
Een stevige linker, de groepsleiding

Domigodel-December-2019

Keukenflap-December-2019