Domigodel November

Beste ouders, leden en leiding,

Een nieuwe, ietwat koudere, maand is aangebroken. Om de leden deze maand optimaal te laten genieten van de toffe activiteiten vragen we om voor gepaste, warme kledij te zorgen (Zo sta je zeker niet te klappertanden 😉 ). Vanaf na de herfstvakantie is het ook toegestaan een lange groene broek te dragen.

Wat de leiding voor jullie in petto heeft lees je verder in dit boekje, maar deze maand is het ook tijd voor HET GROEPSWEEKEND! Een weekend vol grappen, lekker eten en fantastische spelletjes waar we met z’n allen naar uit kijken. Meekomen is zéker aan te raden!

Verderzetten we ons deze maand ook in voor 11.11.11. Een organisatie die dit jaar mensen die een verandering brengen in hun thuisland, een extra duwtje in de rug wil geven. Bekijk zeker hun site maar eens als je meer wil weten. We trekken dan ook de straat op om ook ons steentje bij te dragen als scoutsgroep.

Een stevige linker, de groepsleiding

Domigodel-November-2019

Keukenflap-November-2019