Domigodel oktober

Beste leden, ouders, leiding en sympathisanten Graag wensen we met de gehele groepsleidingsploeg iedereen van harte welkom tijdens de eerste scoutsmaand. Wij (Hannah, Roan, Michiel en Sam) zullen ons uiterste best doen om het jaar zo vlot mogelijk te laten verlopen. Bij vragen kan je ons steeds op zondag tijdens de activiteiten aanspreken of je kan een mailtje sturen naar groepsleiding@scoutsschilde.be. De eerste activiteit zal per uitzondering in de namiddag vallen van 14:00 tot 17:00. Dit door een activiteit door het district georganiseerd voor de leiding op zaterdagavond. Graag willen wij nog graag de mastworp bedanken voor de catering tijdens de overgang en al de leiding voor hun harde inzet tijdens de opstart van het nieuwe jaar! Wij hebben er alvast zin in.

In de bijlage vindt uw het boekje van deze maand. In de bijgevoegde keukenflap staat nog eens een klein overzicht.