Domigodel maart 2019

Beste topscouties,

In deze mooie maand maart is er op scouts Schilde enorm veel te doen! Eerst en vooral het supervette groepsweekend van 1 tot 3 maart waarin we weer het onderste uit de kast willen halen om er een spetterend weekend van te maken!

Uiteraard is er geen maart zonder KIEKEFEEST met bijhorende sportwedstrijd! Dit jaar wordt wederom een loopwedstrijd gehouden! Allemaal inschrijven hoor ik in de wandelgangen passeren. EĆ©nieder is meer dan welkom om te komen supporteren overdag, of om ‘s avonds een stukje kip te komen eten en gezellig bij te praten!

Om een extra centje bij te verdienen met onze scouts wordt dit jaar een paaseierenverkoop gehouden door de mastworp. De tak die het meeste eieren kan verkopen krijgt op scoutskamp een ganse VERWENDAG cadeau!